Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Edwin Rijkaart van Cappellen

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 5 sep 2019 om 21:05 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Edwin_Rijkaart_van_Cappellen&oldid=54407124 - 1 - Rootel 19 aug 2019)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Edwin Rijkaart van Cappellen is de Nederlandse meteoroloog en de maker van Buienradar en beurs.nl[3].

Leven en carrière

Edwin Rijkaart van Cappellen is een meteoroloog en de maker van Buienradar en beurs.nl. Hij is geboren in Arnhem, Nederland Nederland. Hij woont momenteel in Moordrecht en heeft drie kinderen.

Edwin Rijkaart van Cappellen heeft in 2006 Buienradar bedacht en samen met zijn broers Stefan en Wijnand de website opgericht. In 2011 is de website in handen gekomen van RTL. beurs.nl is verkocht in 2008 aan Reed Elsevier. Het was toen al uitgegroeid tot de grootste Nederlandse financiële website. Momenteel is hij eigenaar van W33R.nl. Hier ontwikkelt hij nieuwe producten voor zowel consumenten als bedrijven om extreem weer in kaart te brengen[4].

Referenties

  1. º Hoe de Buienradar-broers de weermarkt op zijn kop zetten. volkskrant.nl. Geraadpleegd op 19 Augustus 2019.
  2. º Arnhemmer verkoopt Buienradar. gelderlander.com. Geraadpleegd op 19 Augustus 2019.
  3. 3,0 3,1 In één oogopslag. digibron.nl. Geraadpleegd op 19 Augustus 2019.
  4. º W33R.NL informatie. w33r.nl. Geraadpleegd op 19 Augustus 2019.