Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Bart Eysink Smeets

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 15 mei 2020 om 00:48 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Bart_Eysink_Smeets&oldid=56177641 -1- Kunstliefhebber53 30 apr 2020)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bestand:BartEysinkSmeetsPersfoto.jpg

Deze pagina gaat over de kunstenaar Bart Eysink Smeets. Geboren 28-01-1988 te Haarlem. Zijn eigen website is www.barteysinksmeets.com

In de media

Bart Eysink Smeets had in 2016 wat bekendheid met zijn project 'Finding Myself in India'. In het Parool stond een groot stuk over 'De man die niet naar India ging'.

In 2019 kreeg hij nog veel meer aandacht met zijn project 'De steen die terug naar huis ging'. In de Volkskrant stonden 5 pagina's over het project. Dat was geschreven door Haro Kraak, die drie dagen met de kunstenaar is opgetrokken voor het stuk.

Bestand:Detail of piece in Volkskrant.jpg
Bestand:Cover De Volkskrant 6 december.jpg
Bestand:De Volkskrant and the appendix with Bart Eysink Smeets on it.jpg