Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Arnoud Kuipers

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 24 aug 2019 om 23:54 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Arnoud_Kuipers&oldid=54425832 -1- ‎ Wikimartinnl 23 aug 2019)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Arnoud Kuipers (Assen, 1980) is een Nederlandse schrijver van managementboeken en trainer. Hij wordt getypeerd als aftersalesexpert. In juni 2018 won hij de verkiezing Drents ondernemer van de maand.

Studie en loopbaan

Kuipers studeerde detailhandel en ondernemerschap. Hij werkte onder meer als rayonmanager bij Unilever en customer manager bij NationaleVacaturebank.nl. Sinds 2013 werkt hij als zelfstandig ondernemer. Hij verzorgt landelijk trainingen over aftersales en hoe bedrijven ambassadeurs van klanten kunnen maken. Ook werkt hij als public speaker.

Kuipers werkt volgens de P.R.O.F.I.T.-formule. Deze formule bevat de elementen die zorgen voor zogeheten 'zeer tevreden klanten'. Zeer tevreden zijn loyaler en maken reclame voor bedrijven via mond-tot-mondreclame en online reviews. De elementen zijn: Psychologie, Reviewmarketing, Overtreffen klantverwachting, Feedback, Influencer-marketing en Top-of-mind.

Bibliografie

2019: In 10 stappen van klant naar ambassadeur (Expertboek.nl)

Externe link