Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Acaya Open: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
(geen verschil)

Huidige versie van 20 okt 2019 om 21:02

Het Acaya Open is een golftoernooi van de Europese Challenge Tour sinds 2011. Het toernooi wordt gespeeld op de Acaya Golf Resort in Lecce, Italië. Het totale prijzengeld is ruim € 160.000, waarvan de winnaar € 25.000 krijgt.

Voor de eerste twee winnaars was het de eerste overwinning in hun professionele carrière. Kofstad was nog een rookie op de Challenge Tour.

De baan

De Acaya Resort ligt Puglia, een mooi deel van Zuid-Italië, tussen de Ionische Zee en de Adriatische Zee, in de 'hiel' van de Italiaanse laars. De Op de baan is veel water en de rough is zwaar. De baan werd ontworpen door de Amerikaanse firma Hurdzan / Fry.

De par voor amateurs is 71, voor professionals 70. Er is een historisch clubhuis

Winnaars

Externe links

rel=nofollow