Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Aart Strootman

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 13 okt 2019 om 23:00 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Aart_Strootman&oldid=54774725 13 okt 2019 ‎ Annemarieverschoor)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Aart Strootman (Oud-Beijerland, 1987) is een Nederlands gitarist, componist en docent. Sinds 2009 geeft hij les in muziekgeschiedenis, gevorderde gehoorstraining, muziek analyse, filosofie en voordracht. Hij is vooral bekend van zijn werk met het ensemble F.C. Jongbloed, zijn optredens van werken van Steve Reich en TEMKO, waarmee hij minimalistische muziek maakt, geïnspireerd door o.a. Meshuggah. Daarnaast studeerde hij bij Marlon Titre, Elliot Fisk en Scot Tennant.[1] Hij won eerste prijzen bij de Annelie de Man compositie competitie, de International Viola Congress en de Matthijs Vermeulenprijs. Als sologitarist speelde hij met o.a. het Iceland Symphony Orchestra en de New York Philharmonic.

Discografie

  • Anthony Fiumara: Grids, 2018
  • Monasteria, Uitgeverij Buzz, 2018

Externe link

  • º http://www.docartes.be/nl/personen/aart-strootman-1