Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

De Noorderbrug

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 29 jul 2014 om 23:11 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=De_Noorderbrug&oldid=38441040 Beijring 26 okt 2006)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Noorderbrug bestaat ruim veertig jaar en is van een kleinschalig pensiontehuis in Wehe den Hoorn in Groningen uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die actief is in zes provincies en ruim tachtig gemeenten. Eén ding is vanaf het begin hetzelfde gebleven: De Noorderbrug gaat er van uit dat mensen met een handicap of een chronische ziekte zo gewoon mogelijk willen leven, samen met hun familie en sociale netwerk.

Cliënten

De Noorderbrug is er voor mensen met een handicap of chronische ziekte en is specialist op het gebied van hersenletsel (NAH) en mensen met een auditieve handicap (doof of slechthorend).
Bij De Noorderbrug werken ruim 1000 medewerkers die meer dan 1800 cliënten ondersteunen.

Vestigingen en teams

De Noorderbrug is werkzaam in alle gemeentes in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en heeft locaties in:

HKZ-gecertificeerd

De Noorderbrug is volledig HKZ-gecertificeerd (richtlijnen 2008). HKZ staat voor de stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.

Externe links