Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Gebruiker:O/ ATAC (Anonymous Traumatic Activist Collective): verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=ATAC_(Anonymous_Traumatic_Activist_Collective)&oldid=61935073 -1- WikiLeeuwarden 2 mei 2022)
 
k (Lidewij heeft de pagina ATAC (Anonymous Traumatic Activist Collective) hernoemd naar Gebruiker:O/ ATAC (Anonymous Traumatic Activist Collective) zonder een doorverwijzing achter te laten: binnen O)
 
(geen verschil)

Huidige versie van 17 mei 2022 om 20:52

ATAC (Anonymous Traumatic Activist Collective) is een collectief voor mensen die aan dingen getraumatiseerd zijn en daarom in opstand komen. Bij anonymous bedoeld ATAC dat ze onbekende mensen zijn. Hacktivisten en activisten vallen beide onder Activists zegt ATAC. ATAC is opgericht in 2022. ATAC is bekend geworden door het hacken van bedrijven internationaal, maar ook door propaganda door steden op te hangen.

rel=nofollow