Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

IFRA: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=IFRA&oldid=38799820 83.163.3.239 20 aug 2013 Mirtevanschaijk)
 
(cat)
 
Regel 1: Regel 1:
De '''International Fragrance Association''' (IFRA) vertegenwoordigt de parfumindustrie. De IFRA normen vormen de basis voor de wereldwijd geaccepteerde en erkende risico-management systeem voor het veilig gebruik van geurstoffen.  
De '''International Fragrance Association''' (IFRA) vertegenwoordigt de parfumindustrie. De IFRA-normen vormen de basis voor het wereldwijd geaccepteerde en erkende risicomanagementsysteem voor het veilig gebruik van geurstoffen.


== IFRA Code of Practice ==
== IFRA Code of Practice ==
IFRA Code of Practice is het zelfregulerende systeem van de industrie en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk panel op basis van risicobeoordelingen. Het panel bestaat uit gerenommeerde onafhankelijke deskundigen uit de vakgebieden zoals [[dermatologie]], [[toxicologie]], [[pathologie]] en [[milieuwetenschappen]]. Hun rol is om de gegevens van een geur te evalueren, om te zien of de gebruikshoeveelheid een gevaar kan zijn voor de consument. Wanneer het niet veilig bevonden wordt zal de geurstof beperkt of verboden worden. Er zijn 174 geurstoffen verboden of beperkt door IFRA in parfum producten.
IFRA Code of Practice is het zelfregulerende systeem van de industrie en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk panel op basis van risicobeoordelingen. Het panel bestaat uit gerenommeerde onafhankelijke deskundigen uit de vakgebieden zoals [[dermatologie]], [[toxicologie]], [[pathologie]] en [[milieuwetenschappen]]. Hun rol is om de gegevens van een geur te evalueren, om te zien of de gebruikshoeveelheid een gevaar kan zijn voor de consument. Wanneer het niet veilig bevonden wordt zal de geurstof beperkt of verboden worden. 174 geurstoffen zijn door IFRA verboden of beperkt in parfumproducten.
 


== Externe links ==
== Externe links ==
* [http://www.ifraorg.org/ IFRA]
* [http://www.ifraorg.org/ IFRA]
[[Categorie: Parfum]]
[[Categorie: Industrie]]

Huidige versie van 7 sep 2013 om 17:18

De International Fragrance Association (IFRA) vertegenwoordigt de parfumindustrie. De IFRA-normen vormen de basis voor het wereldwijd geaccepteerde en erkende risicomanagementsysteem voor het veilig gebruik van geurstoffen.

IFRA Code of Practice

IFRA Code of Practice is het zelfregulerende systeem van de industrie en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk panel op basis van risicobeoordelingen. Het panel bestaat uit gerenommeerde onafhankelijke deskundigen uit de vakgebieden zoals dermatologie, toxicologie, pathologie en milieuwetenschappen. Hun rol is om de gegevens van een geur te evalueren, om te zien of de gebruikshoeveelheid een gevaar kan zijn voor de consument. Wanneer het niet veilig bevonden wordt zal de geurstof beperkt of verboden worden. 174 geurstoffen zijn door IFRA verboden of beperkt in parfumproducten.

Externe links